Plastische chirurgie en ooglidcorrectie

Krijgt u van uw omgeving te horen dat u er vermoeid of verouderd uitziet? Of ziet u minder goed omdat uw oogleden hangen? Bent u al die rimpels die uw gezicht bepalen beu? Laat u zich dan eens informeren over de mogelijkheden van plastische chirurgie rondom de ogen. Met relatief eenvoudige plastische ingrepen en ooglidcorrectie ontstaat een jongere, ontspannen en natuurlijke uitstraling.

Huidveroudering

We werden allemaal geboren met een gladde, baby-zachte huid. Naarmate we ouder worden maken we van alles mee dat onze huid minder perfect maakt. De meeste van ons kregen de waterpokken als kind, kregen acnepuistjes en littekens in onze tienerjaren en later.

Voor de gelukkigen onder ons die hieraan ontsnapten, gaan er met de tijd toch rimpels en lijntjes ontstaan, vooral rond mond en ogen. Tevens wordt de huid minder elastisch, gaat de huid wat losser zitten en ontstaan er zakjes onder de ogen of hangende oogleden. Te grote blootstelling aan de zon, alcoholgebruik en roken zijn allemaal zaken die huidveroudering versnellen. Andere onregelmatigheden zoals bolletjes, wratjes, oppervlakkige huidgezwelletjes of bruine vlekjes kunnen met de tijd de huid ontsieren.

Hoewel dermabrasies en chemische peelings wat hoop gebracht hebben aan de patiƫnten om een zachtere, aangenamere, jonger uitziende huid te krijgen heeft de onaangename behandeling en de lange recuperatietijd heel wat mensen weerhouden om deze behandeling te ondergaan.