Het Belgisch ooglaser centrum

Het BOLC, Belgisch Oog Laserbehandeling Centrum, werd opgericht in 1997 door 29 oogartsen uit heel België. Ons eerste doel was het opstarten van een kwaliteitsgericht ooglaser centrumchirurgie.  Intussen vervoegden er nog 7 andere oogartsen het centrum. Er werd onmiddellijk geopteerd voor het uitvoeren van de intussen geprefereerde Lasik ooglaser techniek. Deze ooglaser behandeling liet ons toe uit te groeien tot het grootste centrum voor ooglaser chirurgie in België, met meer dan 2000 behandelingen per jaar.

In het jaar 2000 werd het centrum uitgebreid en werd er gestart met oculoplastische chirurgie. Hierbij wordt er ondermeer gebruik gemaakt van de CO2-laser. Tevens worden andere niet-laser technieken toegepast, zoals botuline- en hyaluronzuurinjecties.

Om een volledig laserbehandelingpakket aan te kunnen bieden binnen het aanbod van oogheelkundige lasers, werd eveneens een Yag-laser aangekocht voor onder andere de behandeling van nastaar bij de ogen na cataractoperaties.

Heeft u interesse in één van onze behandelingsmethodes, aarzel niet en maak dan gerust een afspraak via onderstaande link.

Maak een afspraak